Stressivapaa johtaja | Näkökulmia henkilökohtaiseen kasvuun

Keskustelen poikani kanssa syrjinnästä. Kysymykset ovat peräisin ala- ja yläkoulun oppilailta. Hyviä kysymyksiä, jonkinmoisia vastauksia. 

Direct download: SJ_-_Miksi_ihmisi_syrjitn_.mp3
Category:general -- posted at: 6:00pm CET

Mitkä biologiset, psykologiset ja yhteiskunnalliset tekijät johtavat terrorismiin? Psykologi Albert Pesso, professori Jaakko Hämeen-Anttila ja tietokirjailija Thomas L. Friedman tarjoavat näkemyksensä. 

Direct download: SJ_valmis.mp3
Category:general -- posted at: 1:06pm CET

Direct download: SJ_-_Miksi_vietn_ilon_viikkoa__1.mp3
Category:general -- posted at: 6:41pm CET

Aikidomestari ja kirjailija George Leonardin mukaan voimme suhtautua muutokseen kolmella tavalla. Mikään niistä ei kuitenkaan voita polulla pysymisen taitoa. Se tarkoittaa usein tylsääkin puurtamista, joka palkitaan muutossuuntautuneena elämäntapana. 

Direct download: SJ_-_40.mp3
Category:general -- posted at: 6:00pm CET

Dean Jackson, mainion I Love Marketing -podcastin juontaja, kertoo listaavansa aika ajoin asiat, joista hän tietää olevansa menestynyt. Ne voivat liittyä ajankäyttöön, parisuhteeseen, harrastuksiin ja melkeinpä mihin tahansa muuhun. Sinun listasi?

Direct download: SJ_-_39.mp3
Category:general -- posted at: 6:00pm CET

Filosofi Ken Wilberin mukaan maailma on nelitahoinen. Se koostuu minä-, me-, se- ja ne-perspektiiveistä. Tuttavallisemmin Visionäärin, Vuorovaikuttajan, Toimijan ja Systeemikon näkökulmista. Jokaista niistä tarvitaan kun halutaan edetä elämässä. 

Direct download: SJ_-_38.mp3
Category:general -- posted at: 6:00pm CET

1